Andzy 12 26 Posted December 20, 2020 Atėjo kalėdinis konkursas ir į PlayMe.LT SKELBIAMAS KONKURSAS NE TINGINUKAMS Pasirinkimas jūsų norams: Eilėraštukas būtinai susijęs su PlayMe.LT projektu (Gali į jį įeiti žaidėjų nick, prižiūrėtojų, administracijos, bei visa kita kas jūsų vaizduotėje GRIEŽTAI DRAUDŽIAMA įterpti bet kokį žodį kuris būtų susijęs su reklama.) Antras jūsų galimas pasirinkimas: Kalėdinis piešinukas taip pat susijęs su PlayMe.lt, t.y panašumas kaip būtų logo, ar šiaip jūsų norams piešti laisva ranka kalėdinį atviruką susijusį su PlayMe.lt (Piešinys būtinai turi būti pieštas ranka, bei prie piešinio jūsų vardas slapyvaris) Žinoma galite pasirinkti abu variantus tada jūsų šansas laimėti pirmąją vietą bus kur kas didesnis. Kad nebūtų klausimų vertinimas: Vertinime dalyvaus visi žaidėjai, ir pan. bus sukurta "vote" sistema kurioje atiduosite savo balsą. (Kuri bus atidžiai stebima administracijos, dėl neteisėto balsavimo t.y iš kitų paskyrų, žaidėjas bus automatiškai pašalintas iš konkurso. IŠIMTIS 2 žaidėjai žaidžia ant to pačio ip adreso "Brolis su sese" "Brolis su broliu" Taip pat bus patikrinta) Linksmoji dalis prizai: Apdovanoti bus visi dalyvaujantys konkurse (Taškais) taškų skaičius išlieka paslaptis 🙂 1 Vieta: Admin metams + 3000000 taškų. (Dalyvaujant daugiau nei 10 žaidėjų +20 EUR) 2 vieta: Admin 6 mėn 2000000 taškų. (Dalyvaujant daugiau nei 10 žaidėjų +10 EUR) 3.vieta: Admin 3 mėn. 1000000 taškų. (Dalyvaujant daugiau nei 10 žaidėjų +5 EUR) !DĖMESIO! Prizai gali būti koreguojami/keičiami tik į gerąją pusę. Bandant kažkokiu būdu sukčiauti/apgauti būsite automatiškai pašalintas iš konkurso Bei svarbiausia konkurse gali dalyvauti tik PlayMe.LT žaidėjai t.y tie kurie pražaidę 1h+ Nevarkite 🙂 pražaistas bendras laikas bus stebimas administracijos. (Konkurso pabaiga 2020-12-23 UŽDAROMAS. 2020-12-24 bus padaryta "Vote" sistema kuri pasibaigs : 2020-12-25 per kalėdas, ir per jas būsite apdovanoti) P.s turi būti įdėta pastangų, o ne šiaip kažkas papaišyta. PRIDĖTA!!! EILĖRAŠTĮ TURI SUDARYTI NEMAŽIAU NEI 3 STULEPLIAI Sėkmės dideliems iš mažiems! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Gončas 3 Posted December 20, 2020 Eina eilinė valanda. Mama jau kviečia pas save Bet aš taves nepaliksiu Žaisiu dar ketvirtą parą iš eilės. čia idomu visada pas mus Ateina taleningų čia žmonių tokių kaip musu "reperis" saudau aimz0ras sako tuoj čia baigsis mum koncertas Eilinį kartą Tomke sako nebestumk parepuo dar apie Playme.lt Šiltas serveris 24/7 Sniegas sninga jau pas mus Kalėdų naktį Tylia grajinsim TIK Playme.lt 🙂 Pagarbiai Gončas. Andzy -Priimtas 2 Share this post Link to post Share on other sites
CiupaCiups 3 Posted December 20, 2020 (edited) Savaitgalis atėjo , Andzy prizus isdalino PlayMe žmonės išprotėjo. Dahuaja konkursu jau atejo Sia diena prizai aplankys visus Didelius ir mazus Nors čia servas geras , Pilnas nevertu adminu, Prašančių wargodų, Bet zaidziantis su cytais Susirinke žmonės PlayMe, Laukia dovanu Apsilankyk ir tu! Išbandykime sekme kartu! Šv. Kalėdų PlayMe.Lt Lankytojai CiupaCiups Andzy -TVARKYTI Edited December 24, 2020 by CiupaCiups Pataisiau Share this post Link to post Share on other sites
E -tro 27 Posted December 20, 2020 (edited) Sėkmės visiem. Edited December 21, 2020 by Negative. Share this post Link to post Share on other sites
[MG] karka 0 Posted December 20, 2020 2 hours ago, Gončas said: Eina eilinė valanda. Mama jau kviečia pas save Bet aš taves nepaliksiu Žaisiu dar ketvirtą parą iš eilės. čia idomu visada pas mus Ateina taleningų čia žmonių tokių kaip musu "reperis" saudau aimz0ras sako tuoj čia baigsis mum koncertas Eilinį kartą Tomke sako nebestumk parepuo dar apie Playme.lt Šiltas serveris 24/7 Sniegas sninga jau pas mus Kalėdų naktį Tylia grajinsim TIK Playme.lt 🙂 Pagarbiai Gončas. Kuribingas žmogus😀😀 Share this post Link to post Share on other sites
aimz0ras 46 Posted December 20, 2020 Atėjau į servą aš - PlayMe pamačiau daug botų - į top1 patekau bet tada atėjo toks žaidėjas - gyt aplenkė mane... nenusiminiau - toliau žaidžiau tada aš gabi pamačiau, atėjo visas rimtas- banins jis visus su andzy fc dar viena eisim - gausim mes sausai tačiau mes neliūdėsim, o playme serve pasėdėsim nes PlayMe serveris kitoks - jis išskirtinis renkasi ten žmonės, gražios ten panelės nuotaika gera, sninga ten jau sniegas.. o kalėdų naktį tylia - ateis kalėdų senis duos visiems jis dovanų ir mažų ir didelių nesvarbu ar geras tu buvai, gausi knaifa tu vistiek bet vistiek tu nenurimsi, kol negausi daug taškų ateis andzy ir duos tau - ji ateis ir tomke jis i serva padainuos jis apie mane aimz0ras aimz0ras - kūčių naktį susirasti bobą yra jo didžiausias noras visi chata mėtys žvengus, visi juoksis nori pamatyt ir tu - užsuk pas mus ir gaudyk gera vaibą 🙂 ~aimz0ras 🙂 ~aimz0ras Andzy- Pasirinkai antrą, todėl šis nesiskaito. 2 3 Share this post Link to post Share on other sites
[MG] karka 0 Posted December 20, 2020 Nors ir vaikštom po vieną po penkis bet mum laimės per akis, šaudom nepataikom mirštam y chata iškart rašom cia žmonės ne toxic yra reperis vienas yra gembleriu nemažai yra dauk profų nes visi žaidžia čia cs.playme.lt ateik ir tu pagrajinsim abu kartu ir su Šv. Kalėdom Karka Andzy- TVARKYTI Share this post Link to post Share on other sites
E -tro 27 Posted December 20, 2020 PlayMe.lt Kalėdos Pabundu anksti ryte Ir pažiūriu į save. Suprantu, kad žaisti noriu Tačiau iš pradžių pasportuoju. Pasportavęs išeinu į lauką, o ten šalta kaip žiemą (nes šaip nahuj tikrai šalta) Suprantu, kad neisiu aš į kiemą. Pareinu atgal namo Ir prisėdu kaip piemuo. Įsijungiu aš PC Ir užtraukiu THC. Pasedėjęs ir patraukęs Suprantu, kad aš patrakęs. Įsijungiu aš cesiuką, Ir kapoju kebabiuką. Pastebėjęs, kad Kalėdos Pagalvojau kokios bėdos. Reikia dovanų visiem Tač neuždirbu aš kasdien. Tad Eilėraštuką aš mąstau Ir Linksmų Kalėdų pasakau. Ačiū visiem, kas skaitė. Linkiu Šventų Kalėdų. Sunkūs laikai atėję, bet svarbiausia neprarasti savęs. Myliu, bučiuoju ir už plaukų pėšioju 😉 -Negative 2k20 P.S Pridedu balso įrašą, kur dėklamuoju savo eilėraštį, kas netingi, paklausykit. (https://www.mediafire.com/file/ox0jqhpv1rg01o1/PlayMe.m4a/file) P.S.S Ryt pridėsiu dar ir piešinuką 🙂 Andzy - Priimta 1 4 Share this post Link to post Share on other sites
Gyт-.- 26 Posted December 20, 2020 Ye ye Pabėgau iš mixų į Playme masofke Kad galėčiau būt geriausias serverį žaidėjas Pamatęs aš aimzora top1 vietoj Aš susiemiau save į rankas ir mėginau aplenktį jį Bet pamačiau, kad nebūsiu pirmoj vietoj Tačiau aš nenuleidau rankų ir įrodžiau aš jam Kad galiu būti geriausias žaidėjas Aplenkęs aš jį užsitarnavau respektą. Mūsų serveryje yra garsus reperis Vardu "šaudau" kuris repuoja apie viską Nors jis ir vaikas, tačiau jis ahuenas reperis Daugeliui žmoniu jis yra užknisantis Bet užtat užsitarnavęs pagarba didelia nuo manęs Kartais aš ant jo pats užstumiu, Bet ne iš pykčio. Pastebėjęs karantino sąlygas Per naujaka teks sedėt namie Ir kapotį csą su alumi Bet ir tuoj pačių aš uždegsiu bengališką ugnelę Pačiam nuostabiausiame serveryje - Playme.lt ! ❤️ Nežinau šaiką, ką galiu visiems pasakyt, sekmės dalyvaujant!! Pagarbiai, Gyт-.- aka 5.58AM PEACE :3 Andzy- Kažko trūksta 2 Share this post Link to post Share on other sites
gabis 4 Posted December 20, 2020 1 hour ago, Negative. said: PlayMe.lt Kalėdos Pabundu anksti ryte Ir pažiūriu į save. Suprantu, kad žaisti noriu Tačiau iš pradžių pasportuoju. Pasportavęs išeinu į lauką, o ten šalta kaip žiemą (nes šaip nahuj tikrai šalta) Suprantu, kad neisiu aš į kiemą. Pareinu atgal namo Ir prisėdu kaip piemuo. Įsijungiu aš PC Ir užtraukiu THC. Pasedėjęs ir patraukęs Suprantu, kad aš patrakęs. Įsijungiu aš cesiuką, Ir kapoju kebabiuką. Pastebėjęs, kad Kalėdos Pagalvojau kokios bėdos. Reikia dovanų visiem Tač neuždirbu aš kasdien. Tad Eilėraštuką aš mąstau Ir Linksmų Kalėdų pasakau. Ačiū visiem, kas skaitė. Linkiu Šventų Kalėdų. Sunkūs laikai atėję, bet svarbiausia neprarasti savęs. Myliu, bučiuoju ir už plaukų pėšioju 😉 -Negative 2k20 P.S Pridedu balso įrašą, kur dėklamuoju savo eilėraštį, kas netingi, paklausykit. (https://www.mediafire.com/file/ox0jqhpv1rg01o1/PlayMe.m4a/file) P.S.S Ryt pridėsiu dar ir piešinuką 🙂 Kolkas geriausias man 😄 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dom1s!! 2 Posted December 21, 2020 prieš 2 valandas , Negative. parasė: PlayMe.lt Kalėdos Pabundu anksti ryte Ir pažiūriu į save. Suprantu, kad žaisti noriu Tačiau iš pradžių pasportuoju. Pasportavęs išeinu į lauką, o ten šalta kaip žiemą (nes šaip nahuj tikrai šalta) Suprantu, kad neisiu aš į kiemą. Pareinu atgal namo Ir prisėdu kaip piemuo. Įsijungiu aš PC Ir užtraukiu THC. Pasedėjęs ir patraukęs Suprantu, kad aš patrakęs. Įsijungiu aš cesiuką, Ir kapoju kebabiuką. Pastebėjęs, kad Kalėdos Pagalvojau kokios bėdos. Reikia dovanų visiem Tač neuždirbu aš kasdien. Tad Eilėraštuką aš mąstau Ir Linksmų Kalėdų pasakau. Ačiū visiem, kas skaitė. Linkiu Šventų Kalėdų. Sunkūs laikai atėję, bet svarbiausia neprarasti savęs. Myliu, bučiuoju ir už plaukų pėšioju 😉 -Negative 2k20 P.S Pridedu balso įrašą, kur dėklamuoju savo eilėraštį, kas netingi, paklausykit. (https://www.mediafire.com/file/ox0jqhpv1rg01o1/PlayMe.m4a/file) P.S.S Ryt pridėsiu dar ir piešinuką 🙂 Bent jau pagal mane čia geriausias eileraštukas kuris bent rimavosi😅 Mldc tikiuosi laimėsi💪💪 2 Share this post Link to post Share on other sites
Andzy 12 26 Posted December 21, 2020 Norėtųsi ir piešinukų, ir sakiau eilėraštis, kad būtų susijęs su PlayMe.LT!🙂 1 Share this post Link to post Share on other sites
aimz0ras 46 Posted December 21, 2020 aimz0ras, aimz0ras bobą susirasti jis norėjo tačiau jam niekaip nepaėjo todėl, į PlayMe servą jis atėjo administracijos širdis iškart jis pakerėjo visus žmones gerumu jis sužavėjo todėl žmonės kaip mat jį įsimylejo nes serveryje gerai tvarka prižiūrėjo o, štai naktis jau ir atėjo tamsi tamsi, tik žvaigzdės ten spindėjo ir į servą, saudau jau atėjo parepuoti apie mane jisai norėjo visus žmones labai jis įkyrejo išrašyti gagą, rankos nedrebėjo o, štai ir andzis visas linksmas mėgo jis labai kvailioti ir mergytes į savo lovą jis vilioti. kitą dieną atsikėliau serveriu atsižavėti negalėjau kiek daug gerų žaidėjų eilėraštuką, parašyti aš norėjau susikaupti niekaip negalėjau bet vistiek mintis sudėjau 😉 ~ bučkis nuo aimz0ro Andzy- Žinau, kad galėjai ir geresnį, bet ir šis gan neblogas Priimtas. 2 3 Share this post Link to post Share on other sites
E -tro 27 Posted December 21, 2020 9 hours ago, gabis said: Kolkas geriausias man 😄 Ačiū 😄 Share this post Link to post Share on other sites
E -tro 27 Posted December 21, 2020 7 hours ago, Dom1s!! said: Bent jau pagal mane čia geriausias eileraštukas kuris bent rimavosi😅 Mldc tikiuosi laimėsi💪💪 Dėkoju Share this post Link to post Share on other sites
Saudau 1 Posted December 21, 2020 saudau Saudau play.me serverį sėdejo an banu usiraut lengvai mokėjo, Kas gi jį mokino ,ot aimz0ras be spiegimo, vos tik saudau merga susirado iskarto jos bff pamates žada prarado, trys onešhotus kaip piso Dubysa prie wg prisipiso, Tokia istorija oswyso tai va taip va ir nutyko. ------MADE---BY------SAUDAU------ Andzy- Dainų bei įžeidimų neprašėm tvarkyti arba Atmestas. 3 Share this post Link to post Share on other sites
BoTToM'AS 7 Posted December 21, 2020 Viena karta tu matei mane bet nezinau ar killais bent karta pralenkei mane sitam ahujenam serveryje vienam tapa dar vienam i kakta zaisiu nenustosiu kol botu nenunesiosiu nori pazaist tai ateik tik neisigask kai pamatysi kad bottomas cia visad laimi pasiemi butterfly gauni defaulta zaidziu as su virtuviniu bet nelyginu su scoutu ka norejau dar pasakyt tai tik i play.me atvaryk Piesti nemoku tai ir nepesiu 🙂 BoTToM SEKMES VISIEM Andzy- TVARKYTI 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pijoko vaikas 1 Posted December 21, 2020 Playme.lt TIEMS KAS MYLI CS. Graži diena išaušo pas mane Kaune Jau kviečia mus į serverį linksma playme gauja Kodų čia netrųksta o wargod taip pat Jei atsiranda čyteris jis dingsta paslapčia Jei protingas tu esi,skinus ir taškus kaupi O jei azartiškumas traukia Tai viską praloši CF Onetapai ir headshotai liejasi čia per kraštus jei nori būti pirmas tope,būk profesionalus Įvertins tave visa playme šeima Gausi adminą ir reputaciją kokios dar neturėjai niekada. Ir skamba jau kūčių varpeliai ,visus kviečia prie stalų Išjungi tu trumpam kompelį ir bėgi plėšti dovanų Skaniai pavalgęs vėl bėgi kompą jungt Ir ten jau tavęs laukia pilnas serveris draugų šie metai greit prabėgo,skaičiuojam dieneles JUk bus jau dvim pirmieji,ir vėl reikės atšvęst. VISUS SU ARTĖJANČIOM ... :33 Andzy- Tvarkyti truputuką 1 Share this post Link to post Share on other sites
BoTToM'AS 7 Posted December 21, 2020 prieš 2 valandas , Pijoko vaikas parasė: Playme.lt TIEMS KAS MYLI CS. Graži diena išaušo pas mane Kaune Jau kviečia mus į serverį linksma playme gauja Kodų čia netrųksta o wargod taip pat Jei atsiranda čyteris jis dingsta paslapčia Jei protingas tu esi,skinus ir taškus kaupi O jei azartiškumas traukia Tai viską praloši CF Onetapai ir headshotai liejasi čia per kraštus jei nori būti pirmas tope,būk profesionalus Įvertins tave visa playme šeima Gausi adminą ir reputaciją kokios dar neturėjai niekada. Ir skamba jau kūčių varpeliai ,visus kviečia prie stalų Išjungi tu trumpam kompelį ir bėgi plėšti dovanų Skaniai pavalgęs vėl bėgi kompą jungt Ir ten jau tavęs laukia pilnas serveris draugų šie metai greit prabėgo,skaičiuojam dieneles JUk bus jau dvim pirmieji,ir vėl reikės atšvęst. VISUS SU ARTĖJANČIOM ... :33 Sitas nominuotas.. :DD Share this post Link to post Share on other sites
BoTToM'AS 7 Posted December 21, 2020 Atejau ryte i play.me serva ir pamaciau saudau ir jo banda Norejau jiem kazka pasakyt bet ju bazaro nebegalejau atlaikyt laimejau as is /free knife ir nebegalejau nieko padaryt imecicau i shopa gavau 30stukyciu ir vel praleidau ant emkyciu pasiule vienas flipa eilini karta apipisa -rep jis gavo ir nuliudes isvaziavo cia taip smagu kad net saudau bazaro nebaisu ateik pazaist kartu ispakuosim mes ten daug knif'u prastumsim uz stukytes ir galesim vel sukt varkytes 1nelabai gavos tai dar ir 2 Sekmes laimeti Sventu kaledu Andzy- Tvarkyti Share this post Link to post Share on other sites
Karina 24 Posted December 21, 2020 Vėl Kalėdos, vėl žiema, Telydi jus Gabio ir Andzy savininkų pora. Linkiu svajonių išsipildymų ir prasmingų darbų, Svarbiausia - serveryje top vietų pirmų. Kalėdų rytą po Eglute dovanas surasi, Eilėraščių konkurso prasmę parašęs suprasi. Nepraleiski progos tokios, Ir niekad nepamirši šios dovanos. Serveryje sniego daugiau, Nei pažiūrėjus pro langą pamatau, Susimąstyki kur praleisti laiką geriau, Į playme serverį drąsiai užėjau. Prižiūrėtojai čyterius gaudo lengvai, Tad žaidėjai serveryje žaidžia linksmai. Čia mes gyvenam drūtai, Ir bendraujam tai tikrai! neesu poetė, bet kažkas išėjo linksmų švenčių mielieji<3 Andzy- Priimta 4 Share this post Link to post Share on other sites
Andzy 12 26 Posted December 22, 2020 Kaip ir minėjau kurie pradėjo žaisti pas mus nuo konkurso paskelbimo nevarkite, nes nedalyvausite 🙂 Bei darašykite savo slapyvardį Share this post Link to post Share on other sites
Andzy 12 26 Posted December 22, 2020 Kurie nebus eilėraščio pavidalu, arba visiškai nesirimuos taip pat nepateks, kurie kopijuoja taip pat nepateks. Ir sakiau apie PlayMe.LT, o daugelio eilėraštis skamba tas pats kas aš sakyčiau "Parėjau aš į namus, pribėgau aš prie pienuko, pasiėmęs aš pienuką, greit į lovą nustriksėjau" Share this post Link to post Share on other sites
!!!NAME HERE!!! 0 Posted December 22, 2020 Aukšti rangai, Aukšti Skillai, Headshot`ai eina greitai, Non`ai žaisti ten jau bijo, Alias Confingu prisisiunte, Wargod`us bijo Non`ai jau daryt, Nonus visi jau čia ryša, Non`ams neverta jau net pirkti tu unbanu, Non`e steamuka tik tu nusipirk, Priziuka tik tu išlošk, Kas Playme Yra: Kur tik linksma chebra būna, Niekas ten niekam beveik nekliūva, Non`u čytu ten nėra, Ten tik naktys linksmos būna, Andzys serveri prižiūri, Ir išgerti visad turi, Daug Senu žaidėju ten yra, Kurie gerti mėgsta visada. By: Name Here. Šventu kalėdu, naujujų metu. Andzy- Priimta Share this post Link to post Share on other sites
Saudau 1 Posted December 22, 2020 (edited) prieš 9 minutes (-čių) , !!!NAME HERE!!! parasė: Nenupieši, kas čia dedas!Steamai nonus čia tik lesa. Begalinės kraujo balosKaip šios eiles mano.Tankiai tankiai Baimė lankos…Nusileidžia stiprios rankos –Gniūžta – kad ir drąsios – širdys,Lyg ant amžių žino žmonės,Kad čia nonai vėl sukris ir vėl nonai NolPenk`iu wargodo prašysJų troškimo nepagrys, jis Playme į bankrota įvarys. Ten kur Andzy tyliai eina, Ten Aimz0ras tyliai miršta. Aimz0rui baigės tyli naktis. Bėga jis nonus žudyt, Kas tik žino šita gerą serveriuką, Žaidžia ji každien. Krenta nonai, krenta snaigės. Linkėjimai iš Jonavos. Lai Playme prieglobsiti jums duos. Gal 3 vieta ir paimtum bettt tikimybe maza Edited December 22, 2020 by Saudau 1 Share this post Link to post Share on other sites