Gončas 3 Posted January 9 1. Jūsų slapyvardis žaidime: Gončas2. Jūsų tikrasis vardas: Kristupas.3. Jūsų metai: 154. Jūsų pomėgiai: Mėgstų kaši, taipat kompiteriunius žaidimus.5. Gyvenamasis miestas: Tauragė.6. Mėgstamiausia sporto šaka: Kašis7. Ar turite augintinių? Nepamirškite paminėti jų vardų bei įkelti nuotraukos (Nebūtina): Turiu, Jorkšyro Terjerą, Maja.8. Mėgstamiausias maistas: Kūgelis9. Kokius filmus, serialus žiūrite (taip pat galite parekomenduoti kitiems): Serialų nelabai, iš Filmų ką esu gero mates tai, Taiklus Šuvis.10. Kokią muziką klausotės (taip pat galite parekomenduoti kitiems): O man patinka visos muzikos10. Jūsų charakterio bruožai: Nevalia peržengti mano nervų,11. Ar turite brolių, seserų?: Turiu brolį, Matą12. Ką mėgstate veikti laisvalaikiu: Žvejoti, su draugais pažaisti Kašiuką, Mėgstu taipat su draugais palakstyti13. Ar jau turite pažįstamų žaidėjų serveryje? Jei taip, išvardinkite kelis: sirYiuS, dope , Gabis, Andzy 12, Rudnosiukė, ir dar daxuje 😄14. Ar turite žalingų įpročių (kokių)?: Y buve ::15. Koks yra dabartinis jūsų gyvenimo tikslas?: Tapti Vet. Gydytoju.16. Jūsų nuotrauka (Nebūtina): Quote Share this post Link to post Share on other sites
Shenzo 10 Posted January 9 Sveikas, sėkmės tampant veterinaru 😄 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gončas 3 Posted January 9 prieš 3 minutes (-čių) , Shenzo parasė: Sveikas, sėkmės tampant veterinaru 😄 Sveikas, Dėkui. P.S. Sorriuką eigu nepažimėjau 😛 Quote Share this post Link to post Share on other sites
azimutw0w 19 Posted January 10 Sveikas atvykęs į projektą, sekmės žaidžiant ^.^ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gončas 3 Posted January 10 prieš 38 minutes (-čių) , azimutw0w parasė: Sveikas atvykęs į projektą, sekmės žaidžiant ^.^ Ačiū! Ir Tau. ^.^ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoTToM'AS 4 Posted January 11 Nejuokauk tau 15 be sansu seni [Nestumiu pasakiau savo nuomone] Kam neidomi mano nuomone neskaitykit prasau Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gyт-.- 26 Posted January 12 Zdarof ir sėkmės veiloke. Quote Share this post Link to post Share on other sites