Old but gold 8 Posted January 15 1. Jūsų slapyvardis žaidime:Old but gold 2. Jūsų tikrasis vardas:Mantas 3. Koks jūsų amžius:23 4. Ar turite patirties prižiūrėtojų srityje? (jei taip kiek laiko) :Tikrai taip, na sudėjus is visų metų praleistų ces'e tai apie 6metus 5. Ar atpažįstate žaidėjus kurie naudoja palengvinančias programas? (WH, AIM, SPEED ir t.t) :Taip, tikrai apažystu 6. Išvardinkite pagrindines AMX komandas:Amxmodmenu/amx_ban - unban/ amx_vote / amx_kick ir t.t 7. Serverio prižiūrėtojo paskirtis (Kokia jo paskirtis)?:Prižiūrėti servery nuo kenkėjų, žmonių žaidančių su palengvinančiomis komandomis, REKLAMERIŲ, padėti savai komandai patarti padėti užtarti ir dirbti draugiška darba. + neatsirinkineti draugų pažeidus taisykles 8. Ar žaidžiate tik mūsų projekte?:TAIP , Žaidžiu tik jūsų servery CS GO Mod 9. Kiek laiko skirsite PlayMe.LT serveriams?:Darbo dienos skirsiu šiek tiek mažiau laiko nei savaitgaliais. Darbo dienos pirma savaitė 3-4h i dieną. Antra savaitė 6-8h. Savaitgaliai 6-12h 10. Kodėl pasirinkote mūsų projektą ir kodėl norite tapti PlayMe.LT prižiūrėtoju(-a)?:Pasirinkau jūsų servery del žmonių su kuriais bendrauju ir gerai sutariu. 11. Ar turite mikrofoną?:Taip, turiu ir juo naudojuosi 12. Jūsų kontaktai (Skype/discord) :discord Mantas#2796 13. Trumpai aprašykite apie save, kokio charakterio jūs esate:Esu gan draugiškas žmogeliukas mėgstantis smagia nuotaika, niekada nesiveliu pats i problemas jai to niekas neužveda. Mėgstantis bendrauti ir nebijantis kritikos.Kas bendravo tai tikrai žino koks aš esu :D 14: Kurį serverį renkatės?:CS:GO mod 1 Share this post Link to post Share on other sites
gabis 4 Posted January 17 Priimtas! Sveikinu prisijungus prie kolektyvo! Sekmės!!! Share this post Link to post Share on other sites